På middag i stugan

.. Men August slocknade

Lycka hemifrån

Såg igårkväll att jag hade fått ett paket av något slag som väntade inne på expeditionen,men eftersom den redan
Hade stängt hämtade jag den imorse.

Var helt säker på att det var
Min dator så vart jätteförvånad när det var ett litet (inte så litet, men mindre än min dator med datorväska) brunt paket med avsändare Anna Vivas.

Så jag gick upp och öppnade och det var typ det bästa paketet jag kunde fått inför helgen!

• vecko revyn (med två läppglans)
• två ansiktsmasker
• ett par lila peeling handskar
• ett paket tuggummi
• ett paket läkerol
• en plopp (den med geléhallon smak, favorit)
• ett paket hårsnoddar

+ ett kort där det står att dom saknar mig och lite annat

Hehe Guuuud vad man längtar hem ett sånt tillfälle, speciellt när det är helg och många andra passar på att åka hem. Och även om jag inte träffade min familj varje dag hemma under sommaren heller så fanns dom i närheten hela tiden, nu saknar man supermycket eftersom man är ganska många timmar bort. Det kändes iallafall jättegulligt och det gjorde verkligen min dag!

Första gången i mitt 19 åriga liv

Herregud.... Har jag gjort rätt ens?

Slutkörda

Skulle filma en
Koreografi men det vart en bild också.

En brun men osminkad dam

12345678

Inredning - byrå




 
 
 
 

After noon

Så sjuuuuuukligt trött idag, säkert eftersom att dom här dagarna jag har varit här hittills har jag tränat mer än vad jag gjort på hela sommaren hehe.... Dumt av mig, dumt av mig...

Vältränad på en dag?

Hej och herregud!
Min dag började med ett fyspass (styrketräning mer eller mindre) och efter det direkt ett jazzdans pass och som sista lektion hade vi musikal vilket denna gång innebar dans.. Räknade ut att jag har tränat hårt idag i ungefär fem timmar..

FEM TIMMAR... Vet en tjej som kommer sova bra inatt hehe..

Schemat

Kan nog bli ett bra år det här!

Nytt i garderoben

Second hand, passar fint med denna sköna myströjan här uppe i kylan!

Inredning - fönstret

SCUOLA

Här bor jag

Just wanna Dance,Dance, Dance

Helloo.
Haft min allra första skoldag här på artistlinjen och schemat känns hittills jättekul, jag menar lektioner som jazzdans och uttryck är sååååå mycket roligare än matte och svenska.

Favorit Idag är utan tvekan ändå jazzen, även om jag har värdelös teknik var det jätteroligt. Vet äntligen också vilka som går i min klass och vad alla heter, och alla verkar jättegulliga.

Något jag gjort för första gången i mitt liv idag är också att ha bokat Tvättid.... Herregud...

Snart är det middag iallafall och ikväll ska jag gå iväg och öva inför uppsjungning imorgon, puss och kram och önska mig lycka till :)

Livet efter studenten

Hej alla glada och ledsna.
Livet efter studenten heter det här inlägget.. Och ja, vad har
Mitt liv efter studenten handlat om? Vad har jag egentligen gjort so far?

Jag arbetade på peace and love (en kanon musik festival) vilket var jättekul även om jag mestadels var blöt och kall eftersom att det regnade mest hela tiden och jag sov i tält hela veckan. Men jag fick åtminstone se lite bra band (KENT,Melissa Horn, Rebecca&Fiona, Billy Idol, Lars Winnerbäck mfl som jag glömt namnen på haha)

Någon vecka senare bjöd mamma mig på en weekend i stockholm med hotell, middag, bio, shopping och en massa annat mysigt. Stockholm är så himla fint på sommaren så det var ett jättebra
Avslut på den veckan.

Jag har jobbat lite i sommar också, på rättspsykiatriska kliniken i Sala vilket jag älskade. Missförstå mig rätt, många förstår nog inte hur jag kan ha tyckt så pass mycket om det jobbet som jag gjorde, men jag trivdes med personalen och jag kände mig hemma i rollen som skötare (även om jag behöver slipas). Att mamma har varit skötare sen hon var 17 år har nog inget alls med saken att göra haha..

Några dagar efter att mitt vikariat var slut åkte jag tillsammans med pappa och familjen till min farbror i Italien (Osimo, Marche) och var där i två underbara veckor och hann med en hel del sol&bad samt vinkvällar och en privat visning på vinfabriken Umani Ronchi, självklart också shopping, god mat och mycket familjemys. Jag var överlycklig hela tiden eftersom jag älskar Italien mer än någonting annat.

... Och nu är jag nyinflyttad på min nya skola för att plugga till artist på ett år, jag tror att livet efter studenten bara kan bli bättre och bättre och det hoppas jag min blogg kommer visa. Puss och kram

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

saritavivas.blogg.se

Sara heter jag och är runt 20 år gammal (lägg märke till runt 20 ,vilket betyder att jag inte fyllt än men känner mig som om jag vore 3 om jag skriver 19). Jag tog i juni studenten och nu har jag flyttat från min hemstad en bra bit uppåt för att plugga till artist under ett år och tänkte låta mina vänner (och dom jag inte känner) att följa mig här om dom känner för det.

RSS 2.0