Hur ska jag kunna förbereda mig ?

 
Ikväll kommer han, hur ska jag kunna förbereda mig på att få höra att mannen jag älskar, älskar mig tillbaka men inte längre är kär i mig? Det måste vara psykiskt omöjligt, jag har insett att jag inte kan det. Det få kännas som det känns och jag får vara ledsen. Man måste komma ihåg att när det är svårt måste det få vara svårt, och enligt min mening finns det ingenting som kan göra en så lycklig som kärlek, men det finns inte heller någonting som kan göra lika ont. Tänk på mig ikväll ni som läser detta, jag måste ta mig igenom det här för att någonsin få känna mig okej igen.
 

Delad

Jag vill att detta ska vara en positiv blogg men det går inte alltid.

Min pojkvän, som jag älskar så fruktansvärt mycket, har avslutat det vi har tillsammans och jag känner som att jag skulle gå sönder.. Imorgon kommer han hit och jag vill inget annat än att han kommer men jag vill inte att han ska åka på tisdag,. Jag är så kluven och delad och jag förstår inte, allt har förändrats på så kort tid, jag förstår ingenting... Det gör så ont..

Nytt - underbara galgar

Köpte hem fem underbara galgar i stilen shabby chic, älskar dom verkligen hehe ( och det är inte ofta man "älskar" nått sånt som galgar haha) this is the real stuff!

My precious

Min tv hjärta

Keep Walking

Går en sväng.. Senare blir det en kopp te och filmen dream girls med fina vänner!

What a mornin'

Somnade vid tio igår kväll och vaknade tre inatt, sen som adr jag om efter en halvtimme (hade glömt linserna i så var tvungen att få ut dom), sen vaknar jag inte förns 5 över 8 och missar frukosten eftersom jag började fem minuter senare med ett fyspass, jeösöföögnrbnell?! Vilken morgon ...

Målade iallafall naglarna igår, förmodligen det ända snygga på mig idag, ser ut som en trött kossa typ haha...

En tjej som somnar överallt

.. Tål inte luften här uppe, den är för ren
Haha

En såndär dag..

Idag är en såndär dag där jag verkligen V E R K L I G E N saknar min underbarasteraste pojkvän. Han bor ju i Örebro och jag bor här uppe mitt i ingenstans så det är superlångt mellan oss just nu vilket känns lite jobbigt, jag önskar att vi hade fått mer tid med varandra den här sommaren eftersom jag älskar honom och jag älskar sommaren hehe, men nu är det som det är och hösten är, den har säkert sin charm den med. Annars är det en bra dag här, en trött men bra dag. Snark och puss!

Brrr..

Herregud, i Sala stog det att det är15 grader just nu.. Och här, 5? Blä

Familjen mysjävlar

Snodde en bild Karin tog, evil hehe... detta är iallafall jag och min lilla extrafamilj här borta...

Myset fortsätter..

... I stuga fem, fast det är måndag hehe

Optiker optiker...

Gick efter temadagen (sträckte såklart rumpan på sista danspasset så det tog ett tag att komma ner dit haha) ner till optikern, fick ju en linsremiss i Sala redan så jag trodde att det skulle gå jättefort men nej nej... Optikerna i Sala (som sa att jag var närsynt) hade fel. Det slutade med att optikerdamen gjorde en undersökning på över en timme och kom fram till att min syn tillochmed ligger på plus men att jag är översynt (spänner ögonen hela tiden).. Men hursomhelst så har jag nu alltså linser... Det att läskigt att ta i och ur och det kändes konstigt, men nu (efter några timmar) känns det ok!

Anastasia och glassmys

Efter middagen tände vi ljus, åt glass och kollade på anastasia, det är en sån film jag inte minns, som jag kanske har sett två gånger men som alla andra har sett en miljon gånger haha, men den var riktigt bra. Fast innan vi kunde kolla så var jag tvungen att springa hem för att hämta hdmi'n, inte så kul eftersom det regnar, fick iallafall låna Augusts regnjacka men ändå.. Älskar att titta ut på regn, gillar inte att springa i det haha..
Sen satte dom på avengers vilket verkar vara en sjukt bra film som jag nog ska kolla på en annan gång när jag är mer i "superhjälte-nu-vill-jag-koncentrera-mig-på-att-hänga-med-i-storyn" känsla. Har iallafall varit en jättemysig helg och idag har vi Temadag (hälsa), kan behövas haha...

Middag med vänner

Idag vart det potatisgratäng med majs och quorn.. Mums

Söndag = Spadag

Peelat, rakat och smörjt in hela kroppen, nu har jag precis smörjt in ansiktet med en ansiktsmask jag fick av Anna med aprikos och mandel olja... Hat faktiskt börjat gilla söndagar, har bestämt mig för att verkligen ta hand om mig själv på söndagar och det är så skönt!

Senare blir det middag och film med trevligt sällskap..

Kalla Sverige, kalla fränsta

Idag har jag varit tillbaka i Sverige i 1,5 vecka och jag vill tillbakaaaaaa! I osimo behövde man iallafall inte gå omkring som en död zombie i halsduk för att inte frysa ihjäl när man skulle till affären....

Myspys i stuga fem

Åt middag med grannarna igen, riktigt god köttfärssås med spaghetti. Sen mysade vi till det och kollade på två filmer, den amerikanska versionen av rec (som var lite brnsligare när det gällde reportern men läskigare när det kom till det som ska vara läskigt haha) och sen kollade vi på mulan (SKÖÖÖN avslutning) haha, man kan ju inte låta bli att älska Disney!

saritavivas.blogg.se

Sara heter jag och är runt 20 år gammal (lägg märke till runt 20 ,vilket betyder att jag inte fyllt än men känner mig som om jag vore 3 om jag skriver 19). Jag tog i juni studenten och nu har jag flyttat från min hemstad en bra bit uppåt för att plugga till artist under ett år och tänkte låta mina vänner (och dom jag inte känner) att följa mig här om dom känner för det.

RSS 2.0