This is Halloween, this is Halloween

Nathalie och hennes Robin bjöd på halloweenfest redan på fredag kväll (en av anledningarna till att jag åkte redan torsdag natt).

Jag hade egentligen tänkt vara Belle från skönheten och odjuret men kostymen satt inte så bra, den var konstigt sydd, så hämtade
Min andra halloween dräkt på fredag kväll, det vart indianflicka istället!

Det vart en jättebra kväll verkligen, även om jag inte gick ut på krogen sen (började jobba 06.45 dagen efter). Älskar att träffa mins fina vänner igen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3885563/images/2012/pic_508cdc5be087c3377aafc73b.jpg" class="image">

Home, sweet home

Hej!
I torsdagsnatt åkte jag hem mot lilla sala, äntligen! Linnea och Karin följde mig till tåget som gick 23.09. För att hålla värmen lekte vi lite "huvud, axlar, knä och tå".

Sen åkte jag äntligen.. I ungefär 20 minuter innan jag fick vänta på en liten station i ett ställe som heter Ånge i 50 minuter innan nattåget äntligen gick MIT Uppsala. Jag hade liggvagn vilket var, annorlunda. Mysigt faktiskt, jag är en sån där tjej som tycker att sova är till för mesar, nejdå det är så skönt, men jag kan lika gärna åka samtidigt, då händer det nått och jag är inte ensam.

Kom till uppsala 05.56 och väntade 45 minuter innan mitt (nått försenade) tåg kom och tog mig hem till Sala där min fina vän Nathalie (som nyss fått KÖrKORT, GRATTIS GUMMAN) väntade på att få hämta mig.

... SÅ NU ÄR JAG I SALA FRAM TILL Nästa söndag, Woho!

Good morning sunshine

Har verkligen försökt peppa mig själv idag eftersom både jag och hela min klass har behövt extra energi idag, så idag har jag lyssnat på musik hela tiden nästa. Musik är kukkelimuk medecin för mig haha.

3 pepplåtar;

•Good morning sunshine - Alex Day
(fantastisk låt att sätta på på morgonen, rekomenderar att titta på videon samtidigt)

•Something else - Gustav Blomberg
(minns en dag på gymnasiet när en klasskompis, Amanda, sa att Gustav hade skickat en låt när hon var lite deppig och att hon mådde så himla mycket bättre efteråt, och den funkar verkligen så, så härlig).

•Buona sera - Paolo Nutini
(eftersom han är en utav mina favoritartister så får hans röst mig att må bra, och den här låten gör han en så mysig version av).

My life would suck without training

Halllllå.

Har lagt ut mitt schema förrut, men på artistlinjen har man iallafall ganska mycket träning i olika former (2 fyspass, 3 jazzdans pass,1 musikalpass och 1 stepp pass i veckan). Utöver det tränar vi oftast någonting varje dag på helgen också, men i två veckor har vi nu förberett och haft konsert så vi har inte hunnit träna alls knappt...

Igår kände jag och Karin att vi har tappat kondition så nu jävlar har vi gjort träningsschema fram till torsdag kväll med runt 3 timmar extra träning sammanlagt varje morgon och kväll utöver vanliga schemat, och INGE 2-fika (som alla som går folkis vet vad det är). Hårt men vad fan, känslan är så skön, älskar att träna.. .det är så otroligt beroendeframkallade haha.

M som i mums

Har fått en ny favoriträtt, en väldigt enkel rätt som jag improviserade fram, men ändå... muuuuuums!

Ingredienser;
•quorn
•matvete
•crème fraiche (paprika/chili smak)
•champinjoner
•en skvätt matlagningsgrädde
•en mozzarella på sidan

Nervositeten stiger

Heeeej!
Nu är det ett sånt där sent inlägg igen, jag borde egentligen sova nu haha, men som vanligt är jag fruktansvärt pigg fast jag inte borde vara det haha... Imorgon är det första konserten som gäller för oss på artistutbildningen, är himla nervös fastän ingen hemifrån kommer och kollar, med det är ju en bra bit så jag förstår , även om jag hade önskat att någon var här.. Men jag är nervös ändå haha..

Så nervös att jag hamnade vid Facebook och fick för mig att titta igenom min bonusmammas bilder (eftersom hon har mycket roliga bilder och är duktig på att lägga upp), åh säger jag bara. Ibland när man ser bilder på sig själv tänker man verkligen "vad tänkte du med hörru?!", som tillexempel på en bild så såg jag ut som en geisha i ansiktet.. Men just då tyckte jag att jag var otroligt snygg haha.

Hittade lite mystiker från när jag och mina systrar var små också.. Åh vad jag saknar dom hela högen!

Nu ska jag F Ö R S Ö K A sova iallafall, wish me good luck, pussssss.

Torka aldrig tårar utan handskar

Godnatt tänker jag börja med, för att påminna mig själv om att jag måste sova när jag har skrivit klart!

Eftersom jag inte mår sådär
Hundra procentigt bra för tillfället (feber) så sov jag fram till elva idag, så skönt, bara däckade på ena soffan med Linnea däckandes mitt emot mig på andra soffan.. Efter det har vi repat mest hela dagen. Vi skulle ha konsert på kvällen men jag sa ifrån, det kändes förjävla dåligt om jag ska vara ärlig men var tvungen att tänka på mig faktisk, vill ju inte vara en säck på soffan hela dagarna i ett år framåt, vill bli frisk!

Ikväll har vi iallafall tittat på ett program som heter som min titel till detta inlägg, en serie i tre delar, gjord av Jonas Gardell. Den handlar om hiv på 80-talet, den såkallade "bögpesten". Den var så sjukt stark, vi såg aldrig första delen eftersom det var del nr 2 som gick ikväll men det gjorde ingenting. Åh den var så stark och så fin och så hemsk på samma gång. Jag tänker rekommendera er som läser att se den om ni har missat den. Man får säkert olika funderingar och känslor när man ser den men jag själv började direkt relatera till fina vänner man har som är homo och bisexuella och tänka hur det hade varit om det hade varit nu och så vidare, så konstigt att tänka att samhället reagerade på det sättet som dom gjorde och knappt inte visste någonting om HIV för bara 30 år sen..

Nu ligger jag i soffan i stuga 5 med min vetekudde, har precis ätit en knäckemacka med coleslaw (mums) och ska sova. Puss och kram och godnatt.



Feliz dia Palomita

Idag fyller min lillasyster år, den andra av dom som fyller sen jag har flyttat.. Om en och en halv vecka är jag iallafall påväg hem igen, det tråkiga är bara att Paloma åker till Madrid en dag efter så hinner inte träffa henne så mycket, men får iallafall hinna umgås med dom andra.. GUD VAD JAG LÄNGTAR HEM! Mycket mer än jag trodde, jag menar jag har ju bott ihop med en kille större delen under två år och då ses man inte varje dag, men nu är det sjukt vad jag saknar dom, ska bli så mysigt att komma hem!

Wake me up inside

Heeeeej!

Har blivit med feber så vilade hela dagen igår och nästan hela idag men kunde inte hålla mig från att repa igenom våran kommande konsert med klassen, alla var så sjukt duktiga. (bild på Björn under som sjunger så bra att alla börjar gråta som små barn) Så kul men gud vad jag var slut sen, varm och dan, men efter en tablett så myser jag nu i soffan med min underbara extra familj här uppe, smakat lite körsbärsvin av Karin (väldigt god av märket Solbacka) och ätit lite kex med oooost!

Vi kikar på en jättemysig (lite hemsk) tecknad film som de som har gjort Karl-Bertil jonssons jul har gjort, filmen heter "Resan till Melonia". Hoppas ni har en fin kväll allihopa.

Fake it until you make it

Carrrolineee är hääääär!

Wiho, dator,choklad och te

The sun comes out, TOMORROW

Imorgon kommer min bästa vän för att hälsa på mig här uppe mitt i ingenstans, happiness!

Jag och Carro träffades varje dag i flera år när vi var yngre, men när båda blev äldre och vi har haft olika pojkvänner/sambos blir det en helt annan sak, man umgås ju inte 24/7 på samma sätt, men det finns ingen människa som känner mig som Carro gör och det ska bli så kuuuul att hon kommer! Lycklig tjej!

Amy Winehouse - Valerie

Hola.

Idag har varit en riktig mysdag, började med att äta frukost och sen blev det en promenad med Martina och Karin i det gråa vädret.
Sen har jag varit och sjungit och busat en del och sen tränat mage och dansat lite på allt vi ska kunna inför konserten, jag tycker sllra bäst om street, så skön musik som man alltid blir sjukt peppad av.

Nu har jag precis kommit in från en kvällspromenad med Karin och Linnea och lyssnar på Amy Winehouse (inläggs rubriken är ett låttips). Nu ska jag repa sångläxoooor, tur att jag bara har fått bra låtar haha!

Halloweendress, trasig

Fick hem
Min halloween dräkt för några dagar sen men den var trasig, skulle åtminstone få den för halva priset om jag lagade den själv, så det gjorde inte så mycket. Den var dessutom billig redan innan, men jag kan ju tycka att saker ska vara hela ändå från början... Hmm

Rent - take me or leave me

Heeeheej.

Jag går ju en artistutbildning som ni kanske vet och då får man ju syssla med en hel del roliga grejer som tillexempel Voguing som jag skrev om i förra inlägget, en annan del är ju sångdelen och för någon vecka sen fick vi varsin duett att syssla med. Jag och karin fick en låt som kommer från musikalen RENT och låten heter Take me or leave me. I numret spelar vi lesbiska flickvänner som tjafsar, annorlunda haha.

Om 1,5 vecka ska vi köra dom på våran första konsert och jag är ganska nervig men det blir nog bra, min kära kajsa som var här på besök tog lite bilder under ett rep..

Voguing (dance)

Hejs, vet att det var Ett tag sen jag skrev men en av mina bästa vänner inspirerade mig lite till att vilja blogga so herr i am.

I två dagar har vi haft en gästlärare i dansstilarna Voguing och waacking (även en del commerical) och det har varit sjukt kul, först att få dansa så intensivt under två dagar och så har jag fått en ny favorit, vilket var Voguing.

Voguing är en dansstil som kommer ifrån gaykulturen och fängelser. Fångarna hade modetidningar att bläddra i (bland annat vogue) och försökte härma dom annorlunda poserna modellerna gjorde genom dans. Det tråkiga är att denna stil knappt finns i Sverige och det finns ingenstans att gå och ta lektioner eller workshops på heller (utom särskilda tillfällen) så ska man lära sig får man åka till new york haha.. Sjukt häftig stil iallafall! Youtuba gärna!


saritavivas.blogg.se

Sara heter jag och är runt 20 år gammal (lägg märke till runt 20 ,vilket betyder att jag inte fyllt än men känner mig som om jag vore 3 om jag skriver 19). Jag tog i juni studenten och nu har jag flyttat från min hemstad en bra bit uppåt för att plugga till artist under ett år och tänkte låta mina vänner (och dom jag inte känner) att följa mig här om dom känner för det.

RSS 2.0